http://www.makepovertyhistory.org Magic WITCH -> U Is For Undivided

zIFBoards - Free Forum Hosting
Free Forums. Reliable service with over 8 years of experience.

Learn More · Register Now
Welcome to Magic WITCH. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


 

 U Is For Undivided, aflevering 21
Martin
Posted: Mar 1 2007, 02:59 PM


Wachter
*

Group: Global Mod
Posts: 913
Member No.: 6
Joined: 20-July 05[spoiler]Cornelia moet zeer tegen haar zin. op Lilian passen. Als Lilian wenst dat Napoleon kon praten, stuurt Cornelia haar meteen naar bed. Wanneer haar zusje weg is, springt Napoleon op Cornelia's schoot en spreekt haar aan.

Voor de ogen van de hele groep (met Matt erbij) onthult Napoleon dat Lilian zonder het te weten en veel te vroeg magische krachten bezit. De meiden besluiten navraag te doen in Kandrakar terwijl Matt op Lilian past.
In Kandrakar vertelt Luba dat Lilian het Hart van de aarde moet zijn. Dit betekent dat zij gevaar loopt in de macht van Nerissa te raken. Cornelia vraagt daarop dringend aan Will om haar terug te zenden.

Matt is begonnen een verhaaltje te vertellen voor het slapen gaan, als Cornelia binnenkomt. Zij waarschuwt hem dat Nerissa in aantocht is. Mr. Huggles gedraagt zich echter vreemd. En als Cornelia alleen met Lilian wil zijn, duwt ze Napoleon met de voet de deur uit. Dan stormt Mr. Huggles opnieuw naar binnen, gevolgd door Matt, die Cornelia in de gang wil spreken.
Voor hij wat kan zeggen verschijnt de hele groep... met Cornelia. Geheel volgens de verwachting van Matt, want die heeft doorgekregen dat hij met Nerissa te maken heeft. Nerissa kan niets anders doen dan haar masker af te werpen en te vertrekken.

Nu heeft Cornelia de taak het verhaal voort te zetten. In het bijzijn van Matt zet zij het verhaal voort door over Nerissa en de Wachters (als feeŽn) te vertellen.
Door het vertellen van Cornelia en het gefantaseer van Lilian begint heel de omgeving te veranderen zonder dat ze er iets van merken. De Wachters elders in huize Hale wel! Ze zijn superklein en de woonkamer is veranderd in een middeleeuwse zaal. Bovendien heeft ze Matt de rol van hofnar gegeven.
Het gaat fout als Lilian wenst dat Nerissa echt aanvalt. Daardoor moeten de Wachters het gevecht aangaan tussen een normale Nerissa en de oude Wachters die net zo klein zijn als zijzelf.
Matt moet ingrijpen als Cornelia het verloop van het verhaal steeds ongunstiger maakt. Als hij vertelt dat de goede feeŽn supergroot gaan groeien, gebeurt dat ook echt. De meiden worden zo hoog als een flatgebouw. Maar Lilian en Cornelia zijn het er niet mee eens, en de meiden krimpen weer terug.
Het wordt nog erger als Cornelia er een draak bij bedenkt, en het wordt kritiek als de Wachters in de handen van Nerissa vallen. Op dat moment weet Cornelia al wat zij heeft aangericht.
Om het tij te keren bedenkt ze drie personen aan wie prinses Lilian haar krachten overdraagt totdat zij oud genoeg is om ze te gebruiken. Die drie personen zijn Napoleon, Khor en Shagon.

De betovering wordt verbroken, en alle Wachters worden normaal in formaat. Tot ieders verbazing verschijnt Shagon en Nerissa is ervan overtuigd dat hij zich bij haar zal voegen. Dan verschijnen ook Khor en Napoleon. Shagon geeft de eerste slag aan Nerissa, en gevolgd door zijn metgezellen begint hij bij de oude Wachters. Nerissa en haar gevolg moeten zich terugtrekken. Lilian is veilig[/spoiler]
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic Options
Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0368 seconds · Archive

Affiliates and Fanlistings
Todd,Stargate Atlantis,fanlisting Priest Seto Fanlisting AVO-forum The WITCH files Love Hotel: Oasis Nopos Nogos Forced Du Mal Endless Dark Ending Start Priori Incantatem Seto Kaiba Fanlisting
Back to Top ^^^
Auspice skin created by sakuragi-kun of the IF Skin Zone.