zIFBoards gives you all the tools to create a successful discussion community.
zIFBoards - Free Forum Hosting
Welcome to Star Wars Games. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Pages: (5) « First ... 3 4 [5]  ( Go to first unread post ) Vastaa ketjuunUusi ketjuUusi äänestys

 Sw Games Never Dies, BACK IN ACTION!
ATLJKL
Posted: Feb 8 2009, 14:05


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 665
Member No.: 122
Joined: 20-December 2005Joo terve vaan.

Ihan sattumalta nyt etsin koneelta näitä kaikkia sivustoja missä joskus 2006 kävin ja sitten huomasin sattumalta, että tämäkin toimii! Paljon tuttuja tyyppejä, hyvä että kaikki statsitkin on säilyny, en ole tuota Mosin tekemää avatariakaan nähnyt pitkään aikaan.

Hyvä että tämä sivusto on taas toiminnassa. cool.gif


--------------------
user posted image

"Flying is for droids." -Obi-Wan Kenobi
Top
Oblivion
Posted: Aug 20 2009, 20:26


Jedi Knight
*

Group: Members
Posts: 370
Member No.: 137
Joined: 1-January 2006Mo, Oblivion on täällä taas, hieno homma että muisti ees tuon salasanan. Pistetäänkö SWGames Artia kehiin, edellisestä työstä nyt taitaakin olla joku pari vuotta aikaa, että ei oikein varmaan onnistuis.. =D


--------------------

user posted image
Top
Kariza
Posted: Jul 13 2010, 21:33


Jedi
*

Group: Members
Posts: 208
Member No.: 123
Joined: 20-December 2005Hei, muistaakohan joku minutkin? Minä todellakin muistan tämän paikan, sillä tämä on ehkä ensimmäisiä foorumeitani ikinä - ja olen todella paljon velkaa teille. Enkä puhu vain siitä, että täällä opin käyttäytymään foorumeilla (=P), vaan myös teidän vaikutuksestanne minun kirjoittamisesta kiinnostumiseeni. Mielenkiintoisella tarinatyypillä, jossa käyttäjät olivat "rooleissa", saitte minut aloittamaan kirjoittamisen. Olitte todella kannustavia ja opin paljon kirjoittamisesta teiltä. Tarinan kirjoittaminen tänne oli aina todella mukavaa, osalti silloisen iästä johtuneen heikomman oman vaatimustason, mutta enemmän teidän ansiostanne. Lisäksi tämän paikan jälkeen löysin lisää mahtavia yhteisöjä netistä, mistä tunnen myös saavani kiittää osalti teitä, koska tämä oli niin positiivinen foorumikokemus

Nyt olen kirjoittanut useampia juttuja lehtiin, olen mukana Savon Sanomien nuorisoraadissa, sekä kirjoitan edelleen innokkaasti ja kunnianhimoisestikin tarinoita. Ikää on vasta 15 ja haaveilen joskus kirjoittavani kirjan.

Eli kiitos Azed, Hazer, Murska, Luke, Jushu, MacDuck, Kozi, Blocker, Rudolf, Preliator, Ecchi, Darth HarZy, Wild Thunder, Jáská, Mara Jade, Darth Jolius, pallura, <==Joonas==> ja kaikki muutkin, ilman kirjoittamista elämäni olisi paljon köyhempää.

Toivottavasti joku vielä käy täällä silloin tällöin, niin kiitokseni menee perille.

Nyt fiilistelemään vanhoilla tarinoillani ja etenkin teidän lämmittävillä kommenteillanne. Ja omilla, tyhmillä, noloilla, vanhoilla viesteilläni. biggrin.gif


--------------------
"Moving or losing!" "Gravity is my go-pilot!" "Hindu coming trough!" "You fold it you bought it." "One dollar for eternal happines?I would be happier with that dollar." "Hi dilly, ho dilly neighboreenos!" "Smell ya later!""Yo, little dude!" "Mm..Donut" "That, uh, never happened, did it Homer?" "Single? Well he passes the selma test."
Top
Darth HarZy
Posted: May 29 2011, 18:30


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 603
Member No.: 139
Joined: 3-January 2006Huhhuh, mikä nostalgiatrippi. Taidanpa selata kaikki ketjut läpi. biggrin.gif


--------------------
user posted image
Top
Luke
Posted: Dec 18 2011, 17:10


Jedi
*

Group: Members
Posts: 225
Member No.: 89
Joined: 19-November 2005Huomasin että SW Old republic julkaistaan parin päivän päästä. Siitä muistuikin mieleen legendaarinen SWGAMES obiwan.gif

Eka ja paras foorumi minkä muistan wub.gif Karizan kanssa samoilla linjoilla, vaikka en mitään lehtijuttuja ole päätynytkään kirjoittamaan happy.gif

SWGAMES wink.gif


--------------------
Top
Jáská
Posted: May 30 2013, 22:47


Sith
*

Group: Members
Posts: 790
Member No.: 235
Joined: 21-May 2006Huhhuh. Satuin sattuman kautta tänne ja olihan tämä todellakin aikamoinen nostalgiatrippi. Vaikka itsekin kirjoittelin tänne hyvin vähän aikaa ja tämän jälkeen on löytynyt parempia foorumeita, oli tällä aika lähtemätön vaikutus. Itselle ensimmäinen foorumi, kuten monelle muullekin veikkaisin. Pakko sanoa kiitos tästä ylläpitäjille ja kanssakeskustelijoille. Mieleen on jäänyt erityisesti aktiivinen Fanfic & Fanart -osasto. Tähän voisi kirjoittaa pidemminkin, mutta jätetään tähän. On myös upeeta, että kaikki tämä edelleen löytyy täältä, toisin kuin MMPIT ja Timeout. Samaa porukkaahan niilläkin pyöri.

Piti muuten ensin olla kirjoittamatta mitään, mutta oli sen verran hauskaa lukea edes nuo pari viestiä viime vuosilta, joten päätin jättää omanikin. :)


--------------------
user posted image
-Saisko olla näitä namusetän namuja? Vain 50 pussi ja puol vuotta linnaan jos on tuttu tuomari.
Katkelma levyltä Spede ja G. Pula-Aho Pure nenääs! Taidankin mennä kuunteleen...

Oma tekemä sigi!

http://www.freewebs.com/jaska121/index.htm
You Must go there.
Top
Luke
Posted: May 6 2014, 13:26


Jedi
*

Group: Members
Posts: 225
Member No.: 89
Joined: 19-November 2005Vois laittaa klaanin pystyyn kun DICE:n Battlefront ilmestyy.

biggrin.gif


--------------------
Top
zIFBoards - Free Forum Hosting
Join the millions that use us for their forum communities. Create your own forum today.

Pages: (5) « First ... 3 4 [5]  Vastaa ketjuunUusi ketjuUusi äänestysHosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1893 seconds | ArchiveCopyright 2008 SW Games ©