InvisionFree - Free Forum Hosting
Fully Featured & Customizable Free Forums

Learn More · Sign-up for Free
Welcome to Star Wars Games. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Pages: (2) [1] 2  ( Go to first unread post ) Vastaa ketjuunUusi ketjuUusi äänestys

 Battlefrontteihin mappi editor!, Älkää itkekö..
Blocker
Posted: Jan 25 2006, 14:39


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 546
Member No.: 170
Joined: 24-January 2006



Noin! biggrin.gif Kysyisin, että saako jostain Battlefront kakkoseen map editoria???
Ykköseen tietääkseni saa, mutta en tiedä mistä senkin voi ladata.


--------------------
blokkeri@hotmail.com

Messenger-osoitteeni, lisätkää!
user posted image
Top
Murska
Posted: Jan 25 2006, 14:47


Admin
*

Group: Admin
Posts: 592
Member No.: 6
Joined: 12-August 2005



Epäilen, voi ollakin jos pelissä käytetään .bsp karttamuotoa yleensä noihin on aina ollut editori saatavilla. Peli on kyllä niin uusi että editoria ei tuskin ole vielä saatavilla. Oletkos tutustunut karttojen tekemiseen? On aika haastavaa puuhaa... sleep.gif


--------------------
user posted image
Top
Blocker
Posted: Jan 25 2006, 14:50


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 546
Member No.: 170
Joined: 24-January 2006



Onko tietoo ykkösen map editorista? Joku sano jossakin foorumilla, et sillä on tossa
ykkösessä sellanen....ja en oo karttoi tehny, miten oisin voinu kon ei oo sitä editorii,
vai onko mukamas muitakin editoreja battlefrontteihin kun map huh.gif ? Jos on niin linkkiä. rolleyes.gif


--------------------
blokkeri@hotmail.com

Messenger-osoitteeni, lisätkää!
user posted image
Top
Murska
Posted: Jan 25 2006, 14:53


Admin
*

Group: Admin
Posts: 592
Member No.: 6
Joined: 12-August 2005



Noin googletin ja löysin Battlefront I modaustyökalut. Sanotaan että pystyy kenttiä tekemään tuolla. Yli 400 megaa vaan voi latauksessa kestää... smile.gif

Edit: Ei taida kakkoseen olla, vielä ainakaan...


--------------------
user posted image
Top
Blocker
Posted: Jan 25 2006, 15:02


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 546
Member No.: 170
Joined: 24-January 2006



Milläs noi muut "ameriikkalaiset" tekee noita modauksii kakkoseen? wacko.gif


--------------------
blokkeri@hotmail.com

Messenger-osoitteeni, lisätkää!
user posted image
Top
Darth HarZy
Posted: Jan 25 2006, 15:05


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 603
Member No.: 139
Joined: 3-January 2006



QUOTE (Darth Regula @ Jan 25 2006, 15:02)
Milläs noi muut "ameriikkalaiset" tekee noita modauksii kakkoseen? wacko.gif

Ne käyttää heksaeditoria.
BF 2:sen modding toolit on tulossa kuukauden loppupuolella.
Kukaan ei tiiä minkä kuukauden hmm.gif


--------------------
user posted image
Top
Blocker
Posted: Jan 25 2006, 15:11


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 546
Member No.: 170
Joined: 24-January 2006



QUOTE (Darth HarZy @ Jan 25 2006, 15:05)
QUOTE (Darth Regula @ Jan 25 2006, 15:02)
Milläs noi muut "ameriikkalaiset" tekee noita modauksii kakkoseen? wacko.gif

Ne käyttää heksaeditoria.
BF 2:sen modding toolit on tulossa kuukauden loppupuolella.
Kukaan ei tiiä minkä kuukauden hmm.gif

Mikäs se on?


--------------------
blokkeri@hotmail.com

Messenger-osoitteeni, lisätkää!
user posted image
Top
MacDuck
Posted: Jan 25 2006, 15:11


Sith Lord
*

Group: Members
Posts: 1034
Member No.: 134
Joined: 1-January 2006



QUOTE (Darth HarZy @ Jan 25 2006, 15:05)
Ne käyttää heksaeditoria.

Mistäs tollasen ''heksaeditorin'' saa?? Haluaisin tietää, voisihan sitä olla kiva tehdä niitä modauksia kakkoseen.

Noi ykkösen epätuetut modaustyäkalut taisin joskus ladata. En älynnyt niistä pershettäkään, siihen jäi se kahen tunnin latauksen lopputulos...


--------------------
Star Wars nettiroolipeli - Käyttäjiä tarvitaan lisää!

user posted image
Top
Azed
Posted: Jan 25 2006, 15:15


Admin
*

Group: Admin
Posts: 910
Member No.: 1
Joined: 1-July 2005



QUOTE (MacDuck @ Jan 25 2006, 15:11)
QUOTE (Darth
HarZy @ Jan 25 2006, 15:05)
Ne käyttää heksaeditoria.

Mistäs tollasen ''heksaeditorin'' saa?? Haluaisin tietää, voisihan sitä
olla kiva tehdä niitä modauksia kakkoseen.
Noi ykkösen epätuetut modaustyäkalut taisin joskus ladata. En älynnyt
niistä pershettäkään, siihen jäi se kahen tunnin latauksen lopputulos...

Jos et tajua mitään ,Battlefront 1 modaus työkaluista niin sinuna jättäisin heksaeditorit sikseen.


--------------------
Top
Blocker
Posted: Jan 25 2006, 15:17


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 546
Member No.: 170
Joined: 24-January 2006




Et sit vastannu kysymykseen???? biggrin.gif Niin...samaa mäkin kysyisin, miten ne saa tollasen hexaeditorin, vai mikä se ny oli?

This post has been edited by Darth Regula on Jan 25 2006, 15:18


--------------------
blokkeri@hotmail.com

Messenger-osoitteeni, lisätkää!
user posted image
Top
MacDuck
Posted: Jan 25 2006, 15:56


Sith Lord
*

Group: Members
Posts: 1034
Member No.: 134
Joined: 1-January 2006



QUOTE (Azed @ Jan 25 2006, 15:15)
Jos et tajua mitään ,Battlefront 1 modaus työkaluista niin sinuna jättäisin heksaeditorit sikseen.

Jaa, älysinhän minä niistä, mutta kokoajan heitti erroria, taisin asentaa sen aika päin *********. Painoin sieltä 'New' mutta errooria heitteli vain. Jos heksan kanssa kävisi paremmin... No, linkkiä???


--------------------
Star Wars nettiroolipeli - Käyttäjiä tarvitaan lisää!

user posted image
Top
FinnBoy
Posted: Jan 25 2006, 16:14


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 566
Member No.: 160
Joined: 13-January 2006



Ilmoitelkaa sitten, kun ne työkalut valmistuu niin voisin vilkaista niihin ja EHKÄ voisin auttaa muita jos ensiksi itse pääsen perille niistä. Kokemusta on Jedi Outcastin mappaus-työkaluista.


--------------------
user posted image
Top
Murska
Posted: Jan 26 2006, 17:13


Admin
*

Group: Admin
Posts: 592
Member No.: 6
Joined: 12-August 2005



Hakusanoilla "hex editor" googlesta ilmainen heksaeditori.

Sitten miten sitä käytetään ei ole mittän hajuakaan. Luultavasti muokkaat jotain kenttätiedostoja tai vastaavia ja muutat niitä sitten... wacko.gif


--------------------
user posted image
Top
MacDuck
Posted: Jan 26 2006, 18:19


Sith Lord
*

Group: Members
Posts: 1034
Member No.: 134
Joined: 1-January 2006



QUOTE (Murska @ Jan 26 2006, 17:13)
Hakusanoilla "hex editor" googlesta ilmainen heksaeditori.

Sitten miten sitä käytetään ei ole mittän hajuakaan. Luultavasti muokkaat jotain kenttätiedostoja tai vastaavia ja muutat niitä sitten... wacko.gif

Ööh... Taidan minäkin jättää tuonpuolen pois... Kuvien perusteella näytti aika vaikealta...


--------------------
Star Wars nettiroolipeli - Käyttäjiä tarvitaan lisää!

user posted image
Top
Darth HarZy
Posted: Jan 27 2006, 15:13


Jedi Master
*

Group: Members
Posts: 603
Member No.: 139
Joined: 3-January 2006



QUOTE (Murska @ Jan 26 2006, 17:13)
Hakusanoilla "hex editor" googlesta ilmainen heksaeditori.

Sitten miten sitä käytetään ei ole mittän hajuakaan. Luultavasti muokkaat jotain kenttätiedostoja tai vastaavia ja muutat niitä sitten...  wacko.gif

Misson.lvl:ää muokataan.
Enempää en tiiä. tongue.gif

Okei, luin FileFrontin foorumilta jotain tästä editoinnista.
Ei se hirveen vaikeeta oo.
Jos esim. haluaa vaihtaa Tasavallan (kloonien) sotilaan Anakiniksi, painat siinä heksaeditorissa Search -> Find... (XVI32:sessa, muita en oo kokeillu tongue.gif ) ja siihen kirjotat "rep_inf_rifleman" ja sit search. Sitten kirjotat sen päälle "rep_hero_anakin" ja kun siihen jää niitä riflemanin kirjaimia, muutat siinä heksadesimaaliluku jutussa niiden ylimäärästen kirjainten kohalle "00" (jokaisen erikseen) ja tulee semmosia neliöitä. Sit vaan pelaamaan. happy.gif

This post has been edited by Darth HarZy on Feb 6 2006, 15:29


--------------------
user posted image
Top
InvisionFree - Free Forum Hosting
Enjoy forums? Start your own community for free.

Pages: (2) [1] 2  Vastaa ketjuunUusi ketjuUusi äänestys



Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1320 seconds | Archive



Copyright 2008 SW Games ©